Whatsapp
  • Zoeken

OPI

 

Jouw kleur, jouw stijl

OPI nagellakken bieden betaalbare luxe en staan bekend om hun buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten – met een geweldige glans!

De kleuren zijn vrij van DBP, tolueen of formaldehyde. Daarnaast bevat elk flesje nagellak het revolutionaire ProWide™ penseel, waarmee je nog makkelijker egaal en streepvrij kunt lakken.

 

ProSpa

Pro Spa is de eerste en enige manicure/pedicure skincare lijn die de technologie van gezichtsverzorging combineert met de manier waarop professionals handen en voeten behandelen. De luxe manicure & pedicure formules zijn speciaal ontwikkeld om de huid intensief te voeden en te beschermen.

Voor de ontwikkeling van deze lijn – de eerste in zijn soort – is OPI een samenwerking aangegaan met dr. Zena Gabriel, een vooraanstaand dermatoloog en autoriteit in haar vakgebied. Dit heeft een productlijn opgeleverd van een hoge kwaliteit voor de ultieme wellnessbeleving, zowel in de salon als voor thuisgebruik.
De Pro Spa lijn bevat hoogwaardige ingrediënten en gebruikt technologieën die garant staan voor perfecte resultaten. 

"Pro Spa doet zoveel meer dan alleen maar heerlijk ruiken. We gebruiken ingrediënten en technologieën uit gezichtsverzorging om producten te ontwikkelen met dezelfde resultaten voor je handen en voeten."  - Dr. Zena Gabriel

Alle producten van OPI zijn dierproefvrij
Vloeistofpipet € 6,75
Flex grijs buffervijl 100/180 gritt € 9,95
Nagelriemmesje € 13,00
Infinite shine Racing for Pinks € 19,95
NATURE STRONG Let Nature Take It's Quartz € 20,95
NATURE STRONG A Clay in the Life € 20,95
NATURE STRONG We Canyon Do Better € 20,95
NATURE STRONG Natural Mauvement € 20,95
NATURE STRONG Emflowered € 20,95
NATURE STRONG For What It's Earth € 20,95
NATURE STRONG Simply Radishing € 20,95
NATURE STRONG Knowledge is Flower € 20,95
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.