Whatsapp
  • Zoeken

OPI

 

Jouw kleur, jouw stijl

OPI nagellakken bieden betaalbare luxe en staan bekend om hun buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten – met een geweldige glans!

De kleuren zijn vrij van DBP, tolueen of formaldehyde. Daarnaast bevat elk flesje nagellak het revolutionaire ProWide™ penseel, waarmee je nog makkelijker egaal en streepvrij kunt lakken.

 

ProSpa

Pro Spa is de eerste en enige manicure/pedicure skincare lijn die de technologie van gezichtsverzorging combineert met de manier waarop professionals handen en voeten behandelen. De luxe manicure & pedicure formules zijn speciaal ontwikkeld om de huid intensief te voeden en te beschermen.

Voor de ontwikkeling van deze lijn – de eerste in zijn soort – is OPI een samenwerking aangegaan met dr. Zena Gabriel, een vooraanstaand dermatoloog en autoriteit in haar vakgebied. Dit heeft een productlijn opgeleverd van een hoge kwaliteit voor de ultieme wellnessbeleving, zowel in de salon als voor thuisgebruik.
De Pro Spa lijn bevat hoogwaardige ingrediënten en gebruikt technologieën die garant staan voor perfecte resultaten. 

"Pro Spa doet zoveel meer dan alleen maar heerlijk ruiken. We gebruiken ingrediënten en technologieën uit gezichtsverzorging om producten te ontwikkelen met dezelfde resultaten voor je handen en voeten."  - Dr. Zena Gabriel

Alle producten van OPI zijn dierproefvrij
Duo Pack Primer and Gloss 39,90 33,90
Infinite Shine The Pass is Always Greener € 19,95
Infinite Shine Trading Paint € 19,95
Infinite shine Sage Simulation € 19,95
Infinite Shine Suzi is My Avatar € 19,95
INFINITE SHINE Snow Day in LA € 19,95
Nail Thinner nagellakverdunner € 15,95
infinite shine This Shade is Ornamental! € 19,95
Flex groen buffervijl 220/280 grit € 9,95
Infinite shine Tinsel, Tinsel 'Lil Star € 19,95
Infinite shine Naughty or Ice? € 19,95
infinite shine Snowfalling for You € 19,95
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.