Whatsapp
  • Zoeken

OPI

 

Jouw kleur, jouw stijl

OPI nagellakken bieden betaalbare luxe en staan bekend om hun buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten – met een geweldige glans!

De kleuren zijn vrij van DBP, tolueen of formaldehyde. Daarnaast bevat elk flesje nagellak het revolutionaire ProWide™ penseel, waarmee je nog makkelijker egaal en streepvrij kunt lakken.

 

ProSpa

Pro Spa is de eerste en enige manicure/pedicure skincare lijn die de technologie van gezichtsverzorging combineert met de manier waarop professionals handen en voeten behandelen. De luxe manicure & pedicure formules zijn speciaal ontwikkeld om de huid intensief te voeden en te beschermen.

Voor de ontwikkeling van deze lijn – de eerste in zijn soort – is OPI een samenwerking aangegaan met dr. Zena Gabriel, een vooraanstaand dermatoloog en autoriteit in haar vakgebied. Dit heeft een productlijn opgeleverd van een hoge kwaliteit voor de ultieme wellnessbeleving, zowel in de salon als voor thuisgebruik.
De Pro Spa lijn bevat hoogwaardige ingrediënten en gebruikt technologieën die garant staan voor perfecte resultaten. 

"Pro Spa doet zoveel meer dan alleen maar heerlijk ruiken. We gebruiken ingrediënten en technologieën uit gezichtsverzorging om producten te ontwikkelen met dezelfde resultaten voor je handen en voeten."  - Dr. Zena Gabriel

Alle producten van OPI zijn dierproefvrij
Infinite Shine Indignantly Indigo € 19,95
Infinite Shine is That a Spear in Your Pocket? € 19,95
Infinite Shine It Never Ends € 19,95
Infinite Shine Lady in Black € 19,95
Infinite Shine Linger Over Coffee € 19,95
Infinite Shine Live. Love Carnaval € 19,95
Infinite Shine Living on the Bula-vard! € 19,95
Infinite Shine Miami Beet € 19,95
Infinite Shine Pompeii Purple € 19,95
Infinite Shine Pretty Pink Perseverse € 19,95
Infinite Shine Relentless Ruby € 19,95
Infinite Shine Running With the In-finite Crowd € 19,95
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.