Whatsapp

Hydro Masque Exfoliant

Masker
€ 66,00
Op voorraad
-
+
Minou: 'Heb jij, net als ik, de intentie om veel tijd voor je skincare routine te nemen omdat het hoog op je prioriteitenlijstje staat? Maar ben jij, net als ik, ook gewoon een mens? Kunnen we dan dus samen even onze verwachtingen en aannames door de wasbak spoelen? Want ja, mijn skincare routine is uitgebreid, maar ook ik ben weleens druk en moe. Dan is tandenpoetsen al een opgave en staat een masker en een scrub al helemaal niet op mijn to do lijst. Hoe fijn is het dan, dat Dermalogica met je meedenkt en multifunctionele producten ontwikkelt?

Het Hydro Masque Exfoliant is zo’n time saver. Je brengt het aan op je huid, je masseert de bamboe bolletjes open, laat het sneeuwpaddestoel extract je huid voorzien van vocht en terwijl je je tandenpoetst verstrijkt de inwerktijd.
Klinkt geweldig toch? Omdat ik jou ook zo’n timesaver gun, ontvang je in de maand juli maar liefst 30% korting op het Hydro Masque Exfoliant! Gebruik hiervoor de kortingscode 'MINOU'. 

Ik wens je een waanzinnige zomer!

X Minou'

50ML
 • 2-in-1 gezichtsmasker
 • Hydratatie en exfoliatie in slechts 5 minuten
 • Met bamboe bolletjes (spheres)
 • Voor alle huidtypes
 • Voor een gedydrateerde, stralende huid
Feel the spheres

Wanneer je huid droog aanvoelt heeft je huid vaak meer nodig dan alleen hydratatie: je huid heeft ook exfoliatie nodig. 
Één van de redenen waarom je gedehydrateerde huid zo droog en oncomfortabel aanvoelt, is door de opeenhoping van dode huidcellen op het huidoppervlak. De oplossing?

Hydro Masque Exfoliant: een 5-minuten 2-in-1 gezichtsmasker die synergetisch werkt op exfoliatie en hydratatie dankzij één simpele stap. De tweevoudige formule verwijdert op zachte wijze dode huidcellen van de huid en stimuleert tegelijkertijd de celvernieuwing van de huid wat ervoor zorgt dat de hydraterende ingrediënten gemakkelijker door de huid kunnen dringen voor een optimale werking. Het resultaat? Een stralende, gehydrateerde huid!

Hydro Masque Exfoliant is: vegan, dierproefvrij, glutenvrij en vrij van microplastics, synthetische kleur- en geurstoffen en gedenatueerde alcohol.

Hoofdingrediënten
De door aanraking geactiveerde Bamboe bolletjes (spheres) zorgen voor het zacht exfolieren van de dode huidcellen en bereiden de huid voor op optimale hydratatie. 
De Tremella paddenstoel kan tot wel 450 keer het gewicht in water vasthouden en zorgt voor een intense hydratatieboost, antioxidanten en vitamine D.
Fytolipides verkregen van Jojoba, Zonnebloem en Saffloerolie versterken de barrière van de huid
Suikerbieten zijn rijk aan aminozuren die de huid extra hydrateren en huidbarrière verbeteren
Komkommer extract zorgt voor een verzachtende, verfrissende finish.

Huidtype
Voor alle huidtypes
 
Andere klanten kochten ook
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.
Kies een uitvoering:
 • Intensive Moisture Cleanser - 150 Ml
 • Intensive Moisture Cleanser - 295 Ml (€ 65,00)

Bestellen
Kies een uitvoering:
 • PreCleanse Balm - 15ml
 • PreCleanse Balm - 90ml (€ 49,00)

Bestellen
Kies een uitvoering:
 • Intensive Moisture Balance - 100 Ml (€ 78,00)
 • Intensive Moisture Balance - 50 Ml (€ 48,00)
 • Intensive Moisture Balance - 15 Ml

Bestellen