Greatshape Eyebrow Kit Ash Blonde

Wenkbrauwpoeder
Tip van Armanda: 'Ik begin mijn oogmake-up altijd met de ‘Pure Lash Extender & Conditioner’, deze naam zegt het al: extender.
Dit product conditioneert mijn wimpers zodat ze door de dag heen gevoed blijven en minder snel afbreken. Daarnaast verlengt het de wimpers waardoor ze voller worden. En ja, dit werkt echt! 
Ik begin met 2 laagjes van de ‘Pure Lash Extender & Conditioner’, gevolgd door 2 laagjes Pure Lash mascara in kleur ‘Jet Black’. 
 
Mijn wenkbrauwen zet ik aan met een wenkbrauwpoeder, hiermee kan je gemakkelijk een vorm in je wenkbrauw maken, mocht deze wat ontbreken. ‘Great Shape EyeBrow Kit’ in de kleur ‘Brunette’ is mijn favoriet. Ga ik een avondje uit of ik wil mijn wenkbrauwen nog meer laten spreken dan zet ik deze nog extra aan met een heel zacht potlood. Door de scherpere lijnen vallen ze zo nog meer op!! ‘

Deze alles-in-één kit voor de wenkbrauwen zorgt voor een zachte tot intense look. Het poeder geeft je wenkbrauwen vorm en kleur. De wax fixeert het poeder en houdt de haartjes op zijn plaats. Tip: waterproof, dus neem gerust een duik!

 
€ 33,00
Op voorraad
-
+
Andere klanten kochten ook
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.