Whatsapp

ProSkin Expert Active

De ProSkin Expert Active is een intensieve gezichtsbehandeling, geschikt voor ieder huidtype. Hierin worden onze handen gecombineerd met krachtige ingrediënten en specialistische apparatuur.

Jouw Skin Expert combineert hoogwaardige ingrediënten met gespecialiseerde apparatuur waaronder microdermabrasie (exfoliatie), LED (lichttherapie) en MicroCurrent (spierversteviging). Of je nu huidveroudering wilt aanpakken, pigmentschade wilt herstellen of onzuiverheden verminderen, de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen.


Voor wie is ProSkin Expert Active geschikt?

ProSkin Expert Active is in te zetten op huidzorgen zoals rimpels, verslapte huid, doffe huid, acne, gevoelige huid, pigmentvlekken of de droge huid. Deze behandeling is geschikt voor iedereen die opzoek is naar een gezonde, stralende huid in topconditie. Tijdens de ProSkin Expert Active behandelingen bereiden we je huid voor op eventuele vervolgbehandelingen zoals Pro Power Peel, MicroNeedling, Bindweefselmassage of een behandeltraject voor pigmentvlekken of onderhouden we de conditie van je huid.  

Lees meer
Onze behandelingen
Discovery Treatment 75 min
Kom je voor het eerst bij Skin Care Center? Boek dan altijd eerst de Discovery Treatment. Tijdens deze behandeling analyseren we je huid door middel van foto's, krijgt je huid een korte boost en geven we je een op maat gemaakt behandel- en productadvies. Zo kies jij altijd voor de behandeling die bij jouw huid past.

Meer informatie over deze behandeling vind je hier
€ 49,95 Boek nu
ProSkin 60 Expert Active (Favoriet!) 60 min
ProSkin 60 Expert Active is een complete huidverbeterende gezichtsbehandeling waar jouw Skin Expert de beschikking heeft over verschillende soorten apparatuur. De combinatie met intensief werkende serums maakt dat deze behandeling direct resultaat biedt. 
€ 109,95 Boek nu
ProSkin 60 Expert Active 1ste behandeling 90 min
Ben je nog niet eerder bij Skin Care Center geweest en wil je naast een compleet advies ook graag een behandeling? Reserveer dan deze behandeling. Jouw Skin Expert brengt jouw huidwensen in kaart door middel van foto's en adviseert je hoe jij jouw huiddoelen kunt behalen. 
€ 109,95 Boek nu
ProSkin 60 Expert Active + Pro Power Peel 60 min
Tijdens deze ProSkin 60 Expert Active behandeling worden er 1-2 lagen Pro Power Peel ingezet voor nóg meer resultaat.

Voor meer informatie over de Pro Power Peel klik hier.
€ 129,95 Boek nu
ProSkin 30 Expert Active 30 min
Deze behandeling is geschikt als korte boost voor de huid of in kuurvorm te boeken. 
Je Skin Expert maakt gebruikt van 1 apparaat in combinatie met een intensief werkend serum.
€ 69,95 Boek nu
ProSkin 30 Expert Active 1ste behandeling 60 min
Ben je nog niet eerder bij Skin Care Center geweest en wil je naast een compleet advies ook graag een behandeling? Reserveer dan deze behandeling. Jouw Skin Expert brengt jouw huidwensen in kaart door middel van foto's en adviseert je hoe jij jouw huiddoelen kunt behalen. 
€ 69,95 Boek nu

Wat zijn onze verwachtingen van jou?

Om jouw huid in topconditie te krijgen en voor te bereiden op intensievere behandelingen, is het belangrijk dat je thuis aan de slag gaat met de geadviseerde producten. Uiteraard gebeurt dit onder begeleiding van jouw Skin Expert en zal zij je voorzien van de juiste behandeling met daarbij alle kennis die jij hierbij nodig hebt. Jouw Skin Expert gaat een samenwerking met je aan en samen bereiken jullie de huiddoelen die jij voor ogen hebt.

'Wist je dat...  maar liefst 80% van hoe jouw huid eruit ziet, afhankelijk is van hoe je je huid dagelijks thuis verzorgt?'

Bio Therapeutic apparatuur

De apparatuur waar wij mee werken tijdens onze ProSkin en ProSkin Expert Active behandelingen is van Bio Therapeutic, een Amerikaans familiebedrijf dat al 45 jaar kwalitatieve apparatuur op de markt brengt en de hofleverancier is van The International Dermal Institute, de partner van Dermalogica.


Microdermabrasie

Het microdermabrasie apparaat heeft een natte en drogetechniek. Door middel van de verschillende diamanten tips kunnen we je bovenste huidlaag glad slijpen (droge techniek). Maar we kunnen de diamanten tips ook combineren met Dermalogica producten waardoor een natte techniek ontstaat. Zo kunnen we de behandeling op alle huidcondities en huidzorgen afstemmen.


Microcurrent

Dit apparaat biedt diverse mogelijkheden. Denk hierbij aan het insluizen van werkstoffen waardoor diepere huidlagen worden bereikt.
De spierverstevigende functie wordt ook wel non-surgical facelift genoemd. Hiermee kunnen spieren worden verkort (verstevigen) of worden verlengd (ontspannen) voor een liftend en verjongend effect. Maar ook tijdens acne behandelingen biedt dit apparaat veel zichtbare verbetering. Multifunctioneel en voor iedere huidzorg inzetbaar.


LED lamp

Deze lamp heeft twee verschillende lichtopties.
Het blauwe licht is ideaal voor de behandeling van de onzuivere huid en acne. Het doodt namelijk de bacterie die acne veroorzaakt. Daarnaast kunnen we na een intensieve behandeling de huid snel tot rust brengen dankzij de kalmerende werking van het blauwe licht.
Rood licht dringt dieper door in de huid en stimuleert zo de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid steviger, voller en sterker wordt.
Ook stimuleert het de doorbloeding van de huid, waardoor je huid weer een mooie glow krijgt.


BT Sonic

BT-Sonic is een geavanceerde siliconen borstel voor het gezicht. Dankzij het materiaal is deze antimicrobieel en antibacterieel. Het apparaat wordt ingezet in combinatie met reinigende en exfoliërende producten om te helpen bij het verwijderen van onzuiverheden en vuil. Na gebruik is de huid zacht, schoon en tevens voorbereid op verdere productapplicatie.
 

BT Micro

BT Micro is een compact apparaat voor ultrasound en microcurrent technologie. Het apparaat heeft 4 verschillende standen waardoor deze in veel verschillende fases van de behandeling inzetbaar is. Dit apparaat combineert ultrasound en microcurrent technologie waardoor de BT Micro perfect ingezet kan worden voor het realiseren van zowel een diepte reiniging als optimale productpenetratie.


Wil je optimaal resultaat bereiken? Boek deze behandeling dan in kuurvorm.
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.