Whatsapp

ProSkin

ProSkin is een gezichtsbehandeling gericht op het verbeteren van je huid en wordt volledig aangepast op je huidconditie. We introduceren tijdens deze behandeling intensief werkende serums in combinatie met handapparatuur die onze behandeling versterkt.

Voor wie is deze ProSkin behandeling geschikt?
Deze huidverbeterende behandeling is geschikt voor een gevoelige huid die nog niet veel aan kan. Tijdens de ProSkin behandelingen werken we samen aan de conditie van je huid en brengen we deze weer in topconditie zodat je kunt doorstromen naar de intensievere behandeltrajecten. Ook wanneer je zwanger bent is deze behandeling geschikt. 

Heb je last van acne? Bekijk dan de acne behandelingen.

Wat zijn onze verwachtingen van jou?
Om jouw huid in topconditie te krijgen en voor te bereiden op intensievere behandelingen, is het belangrijk dat je thuis aan de slag gaat met de geadviseerde producten. Uiteraard gebeurt dit onder begeleiding van jouw Skin Expert en zal zij je voorzien van de juiste behandeling met daarbij alle kennis die jij hierbij nodig hebt. Jouw Skin Expert gaat een samenwerking met je aan en samen bereiken jullie de huiddoelen die jij voor ogen hebt.

'Wist je dat...  maar liefst 80% van hoe jouw huid eruit ziet, afhankelijk is van hoe je je huid dagelijks thuis verzorgt?'

Is jouw huidroutine nog up-to-date?
Je huid verandert constant. Door het wisselen van seizoenen, een verhoogd stresslevel, verandering in leefstijl of bijvoorbeeld na een vakantie kan je huid andere behoeftes hebben dan voorheen. Om deze reden adviseren we je om ten minste twee keer per jaar een uitgebreide huidanalyse te reserveren bij je behandeling. Jouw Skin Expert bekijkt je huidige huidroutine en past deze aan op de behoeftes van je huid van dat moment. Zo weet je zeker dat je altijd de juiste producten gebruikt en bereik je optimaal resultaat!


Lees meer
Onze behandelingen
Discovery Treatment 75 min
Kom je voor het eerst bij Skin Care Center? Boek dan altijd eerst de Discovery Treatment. Tijdens deze behandeling analyseren we je huid door middel van foto's, krijgt je huid een korte behandeling en geven we je een op maat gemaakt behandel- en productadvies. Zo kies jij altijd voor de behandeling die bij jouw huid past.

Meer informatie over deze behandeling vind je hier.
€ 49,95 Boek nu
Proskin 60 60 min
Een complete huidverbeterende gezichtsbehandeling aangepast op de behoefte van de huid. Tijdens deze behandeling bereiden we je huid voor op eventuele intensievere behandeltrajecten. Samen met jouw Skin Expert ga je aan de slag met jouw huiddoelen.
€ 89,95 Boek nu
ProSkin 60 1ste behandeling 90 min
Ben je nog niet eerder bij Skin Care Center geweest en wil je naast een compleet advies ook graag een behandeling? Reserveer dan deze behandeling. Jouw Skin Expert brengt jouw huidwensen in kaart door middel van foto's en adviseert je hoe jij jouw huiddoelen kunt behalen. 
€ 89,95 Boek nu
ProSkin 45 45 min
Een complete huidverbeterende gezichtsbehandeling aangepast op de behoefte van de huid. Tijdens deze behandeling bereiden we je huid voor op eventuele intensievere behandeltrajecten. Samen met jouw Skin Expert ga je aan de slag met jouw huiddoelen.
€ 69,95 Boek nu
ProSkin 45 1ste behandeling 75 min
Ben je nog niet eerder bij Skin Care Center geweest en wil je naast een compleet advies ook graag een behandeling? Reserveer dan deze behandeling. Jouw Skin Expert brengt jouw huidwensen in kaart door middel van foto's en adviseert je hoe jij jouw huiddoelen kunt behalen. 
€ 69,95 Boek nu
ProSkin 30 30 min
Deze behandeling is te boeken in kuurvorm of op advies van jouw Skin Expert.
 
€ 49,95 Boek nu
ProSkin 30 1ste behandeling 60 min
Ben je nog niet eerder bij Skin Care Center geweest en wil je naast een compleet advies ook graag een behandeling? Reserveer dan deze behandeling. Jouw Skin Expert brengt jouw huidwensen in kaart door middel van foto's en adviseert je hoe jij jouw huiddoelen kunt behalen. Weet je niet zeker of dit de juiste behandeling voor je is, reserveer dan de Discovery Treatment. 
€ 49,95 Boek nu

Veelgestelde vragen over 'ProSkin'

Wat is het verschil met een ProSkin Expert Active?
De ProSkin behandelingen zijn een opstap naar de ProSkin Expert Active behandelingen. We gebruiken tijdens deze behandeling Dermalogica's professional-only producten in combinatie met handapparatuur. Denk hierbij aan een borstelapparaat waarbij we de reiniging intensiever maken of bijvoorbeeld de optie om, door middel van ultrasoon trillingen, werkstoffen dieper in te huid te brengen. 

Tijdens de ProSkin Expert Active gebruiken we meer geavanceerde apparatuur zoals microdermabrasie, LED licht en microcurrent. Deze apparaten gecombineerd met onze handen zorgt ervoor dat we jouw huid naar een hoger niveau kunnen tillen. Doordat we dieper in de huid werken, verbetert deze en behaal je meer resultaat.
Meer weten of deze apparatuur? Klik hier.

Bio Therapeutic apparatuur
De apparatuur waar wij mee werken tijdens onze ProSkin en ProSkin Expert Active behandelingen is van Bio Therapeutic, een Amerikaans familiebedrijf dat al 45 jaar kwalitatieve apparatuur op de markt brengt en de hofleverancier is van The International Dermal Institute, de partner van Dermalogica.

BT Sonic
BT-Sonic is een geavanceerde siliconen borstel voor het gezicht. Dankzij het materiaal is deze antimicrobieel en antibacterieel. Het apparaat wordt ingezet in combinatie met reinigende en exfoliërende producten om te helpen bij het verwijderen van onzuiverheden en vuil. Na gebruik is de huid zacht, schoon en tevens voorbereid op verdere productapplicatie. 
 
BT Micro
BT Micro is een compact apparaat voor ultrasound en microcurrent technologie. Het apparaat heeft 4 verschillende standen waardoor deze in veel verschillende fases van de behandeling inzetbaar is. Dit apparaat combineert ultrasound en microcurrent technologie waardoor de BT Micro perfect ingezet kan worden voor het realiseren van zowel een diepte reiniging als optimale productpenetratie.

Wil je graag je wenkbrauwen laten epileren of bijvoorbeeld je bovenlip laten harsen?
Boek deze 'losse modules' dan voorafgaand aan je ProSkin gezichtsbehandeling. 
Je hebt de keuze uit 1,2 of 3 onderdelen. Uiteraard is het ook mogelijk om deze behandelingen te reserveren in onze winkelsalon. 

Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.