Pro Bright Expert Active

Seizoensbehandeling: Pro Bright Expert Active - Een heldere huid in 45 minuten!

Speciaal voor het feestseizoen heeft Skin Care Center deze nieuwe behandeling aan het behandelmenu toegevoegd waarmee we jouw huid laten stralen als nooit te voren! 

Deze intensieve 45 minuten behandeling bestaat uit 3 verschillende stappen:
  • Peeling: de chemische peeling met 30% melkzuur verheldert en hydrateert, vermindert de eerste tekenen van veroudering en helpt bij het egaliseren van de huidskleur. Door deze diepe peeling neemt jouw huid het serum en het masker beter op voor maximaal resultaat. 
  • Serum: een krachtig professioneel serum met ultrastabiele vitamine C complex dat jouw huid verheldert, verstevigt en zichtbare fijne lijntjes en rimpels vermindert.
  • Masker: een bio-activerende gezichtspakking met grapefruit die je huid verkoelt, verstevigt en lift. Onder deze pakking wordt het vitamine C serum met een super hydraterend masker aangebracht zodat deze nog beter wordt opgenomen door je huid. Met het verwijderen van deze pakking onthullen we jouw stralende, heldere huid!
     
De Pro Bright Expert Active wordt in een kuur van 3 behandelingen aangeboden met steeds 12-14 dagen tussen de behandelingen. Daarnaast ondersteun jij thuis je huid met nóg meer vitamine C met het Biolumin-C serum (30ml) en het Biolumin-C Eye Serum (15ml).
Onze behandelingen
Pro Bright Expert Active 45 min
  • 3 x Pro Bright Expert Active behandeling*
  • Biolumin-C Serum (30ml)
  • Biolumin-C Eye Serum (15ml)

    *De overige 2 behandelingen dienen apart te worden ingeboekt. 
€ 329,00 Boek nu
Pro Bright Expert Active (vervolgbehandeling) 45 min
Heb je een Pro Bright Expert Active kuur geboekt? Dan reserveer je met deze optie je overige behandelingen. 
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.