Whatsapp
  • Zoeken

Omnilux Lumière

De revolutionaire Omnilux Lumière is een 100% natuurlijke, verstevigende gezichtsbehandeling, die werkt met zuiver rood LED licht. Het licht gaat huidveroudering tegen, stimuleert de aanmaak van het huidverstevigende collageen en versterkt de werking van huidverzorgende producten. De huidvriendelijkheid van het licht maakt de behandeling geschikt voor iedereen met een vermoeide, fletse huid en de lamp draagt bij aan een heerlijk ontspannen gevoel.

De Omnilux Lumière is een lamp die over je gezicht wordt gezet. Het wordt niet warm en de behandeling werkt ontzettend ontspannend.

De behandeling bestaat uit:
  • dubbele reiniging
  • serum met masker aangepast op de huid
  • Omnilux Lumière (20 minuten)
  • afsluitende dagverzorging

Voor optimaal resultaat adviseren we je deze behandeling in kuurvorm te boeken. Tijdens een kuur kom je 6 weken lang, 1 x per week langs voor deze behandeling. Zou je deze behandeling het liefst iedere dag ondergaan? Dan is de FaceLite iets voor jou. De makers van Omnilux Lumière hebben dit masker ontwikkeld om thuis iedere dag je huid te verbeteren!
Onze behandelingen
Discovery (kennismaking) 75 min
Kom je voor het eerst bij Skin Care Center? Boek dan altijd eerst een Discovery. Jouw Skin Expert analyseert je huid door middel van foto's en stelt een op maat gemaakt behandel- en productadvies voor je op. Zo kies jij altijd voor de behandeling die bij jouw huid past.

Meer informatie over deze behandeling vind je hier
€ 59,95 Boek nu
Omnilux Lumière 30 min
Boek deze behandeling als je even 30 minuten op vakantie wilt én je huid een boost wilt geven. 

Ook te boeken in combinatie met een van onze andere behandelingen.
€ 46,95 Boek nu
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.