Whatsapp

Make-up advies & workshops

Met de skincare make-up van Jane Iredale wordt jouw huid nóg mooier. Deze make-up is een geweldige aanvulling op jouw huidverbeterende producten. De make-up verstopt je huid niet, heeft een uitgebreid kleurenpalet, blijft de hele dag zitten en draagt toch heerlijk luchtig. Wil je graag meer lezen over dit fantastische merk? Klik dan hier.

Wil je graag opgemaakt worden voor een feestje? Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste producten? Of kun je juist wat hulp gebruiken bij het aanbrengen van een mooie (dag) make-up? Reserveer dan één van onderstaande behandelingen. 
 
Onze behandelingen
Dagmake-up 1-op-1 workshop
Tijdens deze 1-op-1 workshop leert Romy je hoe jij jezelf in enkele minuten kan opmaken met de make-up van Jane Iredale. Je ziet er fris en stralend uit zonder dat je er veel tijd voor nodig hebt. Met handige tips lukt het je voortaan om je make-up af te stemmen op jouw dag.

Wat ga je leren?
  • Het aanbrengen van je foundation, afgestemd op jouw huidconditie.
  • Het aanbrengen van een blush of bronzer voor een gezonde tint.
  • Hoe je met twee kleuren oogschaduw je ogen accentueert voor een open blik.
  • Waarom je wenkbrauwen zo belangrijk zijn in je dag make-up en hoe je ze het beste accentueert.
€ 49,00 Boek nu
Expert Masterclass 1-op-1 workshop
Lukt het je prima om jezelf op te maken maar wil je graag leren hoe je eens echt kunt uitpakken met een bijzondere gelegenheid?

Tijdens deze 1-op-1 masterclass kun je kiezen uit onderstaande onderdelen:
  • Face Shaping en Contouring: een super tool om te zorgen dat jouw sterke punten de aandacht trekken en je mindere punten te vervagen.
  • Brow Shaping: de perfecte wenkbrauw creëren met verschillende technieken om je ogen te laten spreken.
  • Oogmake-up: leer met verschillende kleuren oogschaduw hoe jij het accent legt op je ogen en deze laat opvallen, door een Smokey Eye Look of de perfecte wing eyeliner.
€ 59,00 Boek nu
Dag- Avond- Bruidsmake-up 45 min
Word opgemaakt met de prachtige make-up van Jane Iredale. 

 
€ 69,00 Boek nu
Make-up Advies 60 min
Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste make-up en kleuren. Dit advies komt te vervallen bij aanschaf van 4 Jane Iredale producten.
€ 39,00 Boek nu
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.