Whatsapp
  • Zoeken

Winkelsalon

Een salon in de winkel waar je vaak dezelfde dag nog terecht kunt voor een mooi verzorgd gezicht. De Skin Specialists in de winkelsalon zijn gespecialiseerd in kleine behandelingen zoals harsen, verven, Henna Brows en Lash Lift.


Verven, harsen en epileren

Je hebt de keuze uit 1, 2 of 3 onderdelen:
  • epileren/harsen wenkbrauwen
  • verven wenkbrauwen
  • verven wimpers
  • harsen bovenlip
  • harsen kin
  • harsen kaaklijn
 

Henna Brows

In onze Winkelsalon kun je terecht voor Henna Brows van Dyotics. Met deze techniek krijg je hele strakke wenkbrauwen doordat de huid onder je wenkbrauw ook mee wordt geverfd. De kleur blijft 5-14 dagen op je huid zichtbaar en zelfs 4-5 weken in de haartjes van je wenkbrauwen. Tijdens deze behandeling worden je wenkbrauwen ook geharst en geshaped.


Lash Lift

Tijdens een Lash Lift behandeling krullen en verven we je wimpers voor een natuurlijke, open oogopslag. 
Het resultaat blijft 6-8 weken zichtbaar. 


Brow Lamination 

Met Brow Lamination lift je de wenkbrauwhaartjes, waardoor de wenkbrauwen natuurlijk en voller ogen. Daarnaast worden de wenkbrauwen geverfd en geshaped. Het resultaat van deze behandeling blijft 4-6 weken zichtbaar. 


Acne behandeling (tot 21 jaar)

Heb je last van vervelende onzuiverheden of puistjes? We begeleiden je graag in jouw weg naar een schone, gezonde huid. Tijdens deze behandeling worden onzuiverheden verwijderd en adviseert jouw Skin Specialist hoe jij thuis de behandeling ondersteunt en je huid onder controle krijgt.
 

Omnilux Lumière

De revolutionaire Omnilux Lumière is een 100% natuurlijke, verstevigende gezichtsbehandeling, die werkt met zuiver rood LED licht. Het licht gaat huidveroudering tegen, stimuleert de aanmaak van het huidverstevigende collageen en versterkt de werking van huidverzorgende producten. De huidvriendelijkheid van het licht maakt de behandeling geschikt voor iedereen met een vermoeide, fletse huid en de lamp draagt bij aan een heerlijk ontspannen gevoel. Meer informatie over deze behandeling lees je hier.


Make-up workshop

Altijd al willen weten hoe je jezelf nu eens écht mooi kunt opmaken? Reserveer dan één van onze make-up workshops
 
Onze behandelingen
1 Onderdeel 15 min
Je hebt keuze uit 1 van de bovenstaande onderdelen. 
 
€ 20,95 Boek nu
2 onderdelen 30 min
Je hebt keuze uit 2 van de bovenstaande onderdelen. 
€ 30,95 Boek nu
3 onderdelen 30 min
Je hebt keuze uit 3 van de bovenstaande onderdelen.
€ 40,95 Boek nu
Henna Brows 45 min
Hou je van super strakke wenkbrauwen? Met Henna Brows blijft de verf 5-14 dagen op je huid zitten en 4-5 weken in de haartjes. Bij deze behandeling worden je wenkbrauwen ook geharst en geshaped. 
€ 41,95 Boek nu
Lash Lift 45 min
Tijdens een Lash Lift behandeling krullen en verven we je wimpers voor een natuurlijke, open oogopslag. Het resultaat blijft 6-8 weken zichtbaar. 
€ 61,95 Boek nu
Brow Lamination 45 min
Tijdens deze behandeling liften we de wenkbrauwhaartjes voor fluffy, volle wenkbrauwen. Deze behandeling is inclusief verven, harsen en shapen van de wenkbrauwen.
€ 61,95 Boek nu
Henna Brows + Lash Lift 90 min
Een combinatie behandeling van Henna Brows en Lash Lift.
€ 89,00 Boek nu
Brow Lamination + Lash Lift 90 min
Een combinatie behandeling van Brow Lamination + Lash Lift.
€ 109,00 Boek nu
Acne behandeling (tot 21 jaar) 30 min

Heb je last van vervelende onzuiverheden of puistjes? We begeleiden je graag in jouw weg naar een schone, gezonde huid. Tijdens deze behandeling worden onzuiverheden verwijderd en adviseert jouw Skin Specialist hoe jij thuis de behandeling ondersteunt en je huid onder controle krijgt.
€ 41,95 Boek nu
Acne behandeling (tot 21 jaar) 1ste keer + intake 60 min
Wanneer je last hebt van vervelende puistjes en/of ontstekingen is het extra belangrijk om thuis de behandelingen te ondersteunen. Jouw Skin Specialist maakt daarom foto's van je huid en stelt een op maat gemaakt advies voor je op.

Vind je het fijn om je vader of moeder de eerste keer mee te nemen? Dan is dit natuurlijk geen probleem! 
€ 41,95 Boek nu
Omnilux Lumière 30 min
Boek deze behandeling als je even 30 minuten op vakantie wilt én je huid een boost wilt geven. 
€ 46,95 Boek nu
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.