Winkelsalon

In onze winkelsalon kun je terecht voor diverse behandelingen, zoals bijvoorbeeld het harsen van de bovenlip, HennaBrows of een heerlijke korte oppepper onder de LED lamp. 

Zo kun je vaak dezelfde dag nog terecht voor een mooi verzorgd gezicht. 


Losse behandelingen
Je hebt de keuze uit 1, 2 of 3 onderdelen:
 • epileren/harsen wenkbrauwen
 • verven wenkbrauwen
 • verven wimpers
 • harsen bovenlip
 • harsen kin
 • harsen kaaklijn
   
Wil je losse behandelingen graag in combinatie met met een ProSkin (Expert Active) reserveren, kies dan eerst voor de losse module en selecteer vervolgens de ProSkin (Expert Active) behandeling. Wanneer je voor deze optie kiest kun je een medewerker naar keuze selecteren.


Henna Brows

In onze Winkelsalon kun je ook terecht voor Henna Brows van Dyotics. Met deze techniek krijg je hele strakke wenkbrauwen doordat je huid ook mee wordt geverfd. De kleur blijft 5-14 dagen op je huid zichtbaar en zelfs 4-5 weken in de haartjes van je wenkbrauwen. Tijdens deze behandeling worden je wenkbrauwen ook geharst en geshaped. 


Omnilux Lumière

De revolutionaire Omnilux Lumière is een 100% natuurlijke, verstevigende gezichtsbehandeling, die werkt met zuiver rood LED licht. Het licht gaat huidveroudering tegen, stimuleert de aanmaak van het huidverstevigende collageen en versterkt de werking van huidverzorgende producten. De huidvriendelijkheid van het licht maakt de behandeling geschikt voor iedereen met een vermoeide, fletse huid en de lamp draagt bij aan een heerlijk ontspannen gevoel.

De Omnilux Lumière is een lamp die over je gezicht wordt gezet. Het wordt niet warm en de behandeling werkt ontzettend ontspannend.

De behandeling bestaat uit:
 • dubbele reiniging
 • serum met masker aangepast op de huid
 • Omnilux Lumière (20 minuten)
 • afsluitende dagverzorging

Wanneer je kiest voor 'geen medewerker voorkeur' is het ook mogelijk om de volgende behandelingen te boeken in onze Winkelsalon:

Manicure behandelingen
ColorTreatments by OPI
Make-up workshops
 
Onze behandelingen
1 Onderdeel 15 min
Je hebt keuze uit 1 van de bovenstaande onderdelen. 
 
€ 19,95 Boek nu
2 onderdelen 30 min
Je hebt keuze uit 2 van de bovenstaande onderdelen. 
€ 29,95 Boek nu
3 onderdelen 45 min
Je hebt keuze uit 3 van de bovenstaande onderdelen.
€ 39,95 Boek nu
Henna Brows 45 min
Hou je van super strakke wenkbrauwen? Met Henna Brows blijft de verf 5-14 dagen op je huid zitten en 4-5 weken in de haartjes! Bij deze behandeling worden je wenkbrauwen ook geharst en geshaped. 
€ 39,95 Boek nu
Omnilux Lumière 30 min
Boek deze behandeling als je even 30 minuten op vakantie wilt én je huid een boost wilt geven. 
€ 45,00 Boek nu
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.