Brow Pencil Brunette

Wenkbrauwpotlood
€ 25,00
Op voorraad
-
+
Tip van Armanda: 'Ik begin mijn oogmake-up altijd met de ‘Pure Lash Extender & Conditioner’, deze naam zegt het al: extender.
Dit product conditioneert mijn wimpers zodat ze door de dag heen gevoed blijven en minder snel afbreken. Daarnaast verlengt het de wimpers waardoor ze voller worden. En ja, dit werkt echt! 
Ik begin met 2 laagjes van de ‘Pure Lash Extender & Conditioner’, gevolgd door 2 laagjes Pure Lash mascara in kleur ‘Jet Black’. 
 
Mijn wenkbrauwen zet ik aan met een wenkbrauwpoeder, hiermee kan je gemakkelijk een vorm in je wenkbrauw maken, mocht deze wat ontbreken. ‘Great Shape EyeBrow Kit’ in de kleur ‘Brunette’ is mijn favoriet. Ga ik een avondje uit of ik wil mijn wenkbrauwen nog meer laten spreken dan zet ik deze nog extra aan met een heel zacht potlood. Door de scherpere lijnen vallen ze zo nog meer op!! ‘

Dit ultrafijn wenkbrauwpotlood heeft een sterk gepigmenteerd potlood aan een zijde en een handig borsteltje aan de andere zijde. Dit potlood hoef je niet te slijpen maar draait nieuw product naar boven. Tip: je kunt met dit potlood ultrafijne lijntjes trekken waardoor het naturel oogt.
Andere klanten kochten ook
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.