Whatsapp

Body Blur

Zelfbruiners
€ 34,90 € 26,00
Op voorraad
-
+
Vita Liberata Body Blur Instant Skin Finish is een instant make-up voor de huid die een vlekkeloze teint geeft voor een prachtige glow. De BB-crème achtige eigenschappen van het product egaliseren de huid en verminderen oneffenheden, dofheid en roodheid. Met voedende ingrediënten als shea butter en aloë vera versmelt de Body Blur letterlijk met de huid voor een frisse, zongebruinde gloed. Met de Body Blur heb je een schitterende teint, de hele dag lang!

Tip: De Body Blur is geschikt voor zowel het lichaam als gezicht. Breng het product aan met de tanning mitt voor het beste resultaat.

Verkrijgbaar in de kleuren Latte en Latte Light.

100ML
De Vita Liberata Body Blur Instant Skin Finish is een make-up product voor je lichaam dat zeer eenvoudig aan te brengen is. We raden aan om voor het aanbrengen een tanning mitt te gebruiken voor het beste resultaat. Als je het product ook op je gezicht aan wilt brengen, kun je het beste je vingers of een foundation kwast gebruiken.

Tip: De Vita Liberata Body Blur is als foundation te gebruiken of onder de foundation als make-up basis. Je kunt het product prima als een op zichzelf staand product gebruiken.  
 
Stap 1 – Breng het product aan op een droge, schone huid. Breng het liefst geen bodylotion aan voordat je dit product gebruikt, dit kan het resultaat beïnvloeden en bijvoorbeeld vlekken veroorzaken.

Stap 2 – Gebruik de tanning mitt (zelfbruiner handschoen) om de Body Blur aan te brengen. Je kunt het product in kleine erwten op je ledematen aanbrengen, om ze vervolgens direct uit te vegen in lange, cirkelvormige bewegingen met de handschoen. Wat je ook kunt doen, is het product direct op de zelfbruiner handschoen aanbrengen. Even knijpen en vervolgens op de huid aanbrengen.

Stap 3 -  Aan te raden is om het product echt per been en per arm aan te brengen, zodat je genoeg tijd hebt om het product uit te smeren. Verdeel het product goed over het lichaam en vergeet ook niet de bovenkant van de handen mee te nemen.

Stap 4 – Gebruik bij voorkeur een foundation kwast voor je gezicht en decolleté. Als je het product liever aanbrengt met je vingers, raden we aan op direct na het aanbrengen je handen te wassen (let dan weer wel op de bovenkant van je handen, daar wil je het natuurlijk niet afwrijven).

Tip: Ben je bang dat je teveel Body Blur hebt aangebracht en dat het af kan geven op je kleding? Neem dan een handdoek en dep voorzichtig over je huid. Als je teveel hebt aangebracht, zal de handdoek dit overnemen. Spoel de handdoek daarna direct uit.
Andere klanten kochten ook
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.
Kies een uitvoering:
  • 30 ml (€ 26,00)
  • 125ml

Bestellen