Nieuw! Hydro Maque Exfoliant

Hydro Masque Exfoliant

Feel the spheres

Één van de redenen waarom je gedehydrateerde huid zo droog en oncomfortabel aanvoelt, is door de opeenhoping van dode huidcellen. De oplossing? Hydro Masque Exfoliant: een 5-minuten 2-in-1 gezichtsmasker die zowel werkt op exfoliatie als op hydratatie dankzij één simpele stap.

De tweevoudige formule verwijdert op zachte wijze dode huidcellen van de huid en stimuleert tegelijkertijd de celvernieuwing wat ervoor zorgt dat de hydraterende ingrediënten gemakkelijker door de huid kunnen dringen voor een optimale werking. Het resultaat? Een stralende, gehydrateerde huid!

Hoofdingrediënten
  • De door aanraking geactiveerde Bamboe bolletjes (spheres) zorgen voor het zacht exfoliëren van de dode huidcellen en bereiden de huid voor op optimale hydratatie.
  • De Tremella paddenstoel kan tot wel 450 keer het gewicht in water vasthouden en zorgt voor een intense hydratatieboost, antioxidanten en vitamine D.
  • Fytolipides verkregen van Jojoba, Zonnebloem en Saffloerolie versterken de barrière van de huid
  • Suikerbieten zijn rijk aan aminozuren die de huid extra hydrateren en huidbarrière verbeteren
  • Komkommer extract zorgt voor een verzachtende, verfrissende finish.
     
Hydro Masque Exfoliant is: vegan, dierproefvrij, glutenvrij en vrij van microplastics, synthetische kleur- en geurstoffen en gedenatureerde alcohol.

Huidtype
Voor alle huidtypes

Pre-order! 
Kun je niet wachten tot je dit masker kunt gaan aanbrengen? Dan geven we je de kans om het te pre-orderen. Je ontvangt er dan van ons een gratis luxe miniatuur van het product t.w.v. € 9,95 bij cadeau!
Zo hoor jij bij de allereerste van Nederland die dit product in z'n badkamer heeft staan. 
Wij zorgen er voor dat jouw nieuwe product op woensdag 23 september naar je wordt verstuurd zodat jij het op donderdag 24 september al kunt gaan gebruiken! 

 
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.